"Hardwerkende boeren verdienen een goede beloning."

Zodat ze goed voor hun gezin en hun koeien kunnen zorgen. Blije koeien geven de beste melk en hiervan maakt Cono de lekkerste kaas, o.a. Beemster, Stompetoren en Vlaskaas. In de Raad van Commissarissen heb ik de portefeuille governance, MVO en marketing.

Beemster kaas

Beemster kaas is een smedige, smaakvolle premium kaas uit het hart van de Beemster polder. De eersteklas kazen worden met liefde bereid in de klassieke kaasmakerij en kunnen op hun gemak natuurlijk rijpen. Met tradities en geheimen die al generaties lang meegaan, weten we precies hoe we kaas kunnen maken op het allerhoogste niveau.

Muizen houden van kaas. Net als mensen.

In de Cono Kaasmakerij die bewust geen fabriek genoemd wordt, combineren we ambacht met moderne techniek. Wat betreft hygiƫne en materiaal voldoen wij aan de hoogste eisen en zorgvuldigheid. Maar we blijven wel eigenzinnig als het gaat om vakmanschap.